Görüş Bildir
Haberler
Bir Oyun Dünyası Seç, Seni Sana Anlatalım!

Bir Oyun Dünyası Seç, Seni Sana Anlatalım!

Seçtiğin kurgusal dünyanın karakterinden ipuçları taşıdığını söylesek? İyisi mi sen bize senin için yarattığımız bu oyun dünyalarından birini seç, biz de sana seni anlatalım.

Buyur, başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım!

Sen bıkmışsın!

Her şeyin üstüne üstüne geldiğini hissettiğin bir dönemde olduğunu biliyoruz. Sanki artık kalabalık seni boğuyor, binalar dahi üstüne devrilecek gibi hissettiriyor. Hala tüm sorumluluklarını aksatmadan yerine getirecek kadar sorumluluk sahibi ve çalışkansın ancak biraz durup dinlenmek istediğin de bariz. Tatsız zamanlardan geçiyor olabilirsin, hatta belki yalnız da hissediyorsundur ancak tüm bu süreçlerden güçlenerek çıkacağını da söylememiz lazım.

Sen keşfetmeye bayılıyorsun!

Yeni bir yer veya tanıyacak yeni bir insan, senin için keşfedilecek, içine atlanacak yeni bir tecrübe olsun yeter. Kendine yeni şeyler katmayı, maddi şeylerden ziyade deneyimleri biriktirmeyi seviyorsun. Maceracı ve durağanlığa gelemeyen ruhun stabil durumlarda kalmaktan nefret ediyor. Aslında hayatının ateşini yakan enerjin de bu özelliklerinden geliyor. Kimi zaman tüm bu temponun seni yorduğu da gerçek ancak ne diyebiliriz ki, sen deli fişeksin!

Sen iflah olmaz bir hayalperestsin!

Seni bu hayatta ateşleyen en büyük şeylerden biri kurduğun hayaller. Geleceğin, insanlığın sonu, dünyanın keşfedilmemiş bir köşesi... Hiç fark etmez, senin zihninin besini düşünmek. Yaratıcılığından sual olunmaz zaten, aklında dolanıp duran düşünceler benim diyen senaristlere taş çıkartacak cinsten. Ancak zaman zaman bu özelliğin başını da ağrıtmıyor değil. Hiç gerçekleşmeyecek ihtimalleri eni konu düşünüp kendini yıpratmana gerek yok.

Sen iflah olmaz bir iyimsersin!

Hayat senin için ışığını yansıtacağın bir sahne, parlayacağın bir oyun alanı gibi. En kötü konunun dahi iyi bir yanını görebilmek konusunda üstüne yok. Elbette her insan gibi sen de üzülüyor, karamsarlığa düşüyorsun ancak bu ruh halinden çabucak sıyrılmayı da çok iyi biliyorsun. Arkadaş grubun ve çevrendekilerin de akıl danışmak için kapısını sık sık çaldığı birisin çünkü bakış açın çoğu zaman görülmeyeni gösterip bir de üstüne insanı iyi hissettirmeyi de başarıyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
13
8
3
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aylin Kayhan

Sen iflah olmaz bir iyimsersin...

Fatma

Sen iflah olmaz bir hayalperestsin!

serkan

Haberler Gaming Bir Oyun Dünyası Seç, Seni Sana Anlatalım! Bir Oyun Dünyası Seç, Seni Sana Anlatalım! Beril Özge Danacı Beril Özge Danacı - Onedio Editörü 04... Devamını Gör